N00263 | Prodej bytu 2+kk, 60 m², po rekonsrukci, Mladá Boleslav - ulice Laurinova

Laurinova, Mladá Boleslav  

4 800 000 Kč

Cena vč. právních služeb, provize a veškerých poplatků.

Hledáte moderní a komfortní bydlení, které je připraveno k okamžitému nastěhování? Exkluzivně Vám nabízíme byt 2+kk s vlastní zahradou o celkové výměře 60 m² na adrese Laurinova, nedaleko nákupního centra Bondy v Mladé Boleslavi.

Bytová jednotka 2+kk v osobním vlastnictví se nachází v bytovém domě a nabízí veškeré pohodlí, které moderní bydlení přináší. Byt je situován v přízemí a disponuje prostornou zahradou, kterou oceníte pro chvíle odpočinku či venkovní posezení s přáteli.


Dispozičně je byt řešen jako 2+kk. Z předsíně o výměře 5 m² vedou vstupy do všech místností. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má plochu 21,79 m² a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Kuchyň je moderně vybavená a propojená s obývacím prostorem, což vytváří světlý a otevřený prostor ideální pro rodinný život i společenské setkání. Ložnice o výměře 20,1m² nabízí klidné prostředí pro relaxaci. Koupelna je vybavena sprchou, toaletou a disponuje celkovou výměrou 4,15 m².

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nových rozvodů elektřiny, vody i topení. Plastová okna zajišťují výbornou tepelnou a zvukovou izolaci.

Díky skvělé poloze bytu máte na dosah veškerou občanskou vybavenost – nákupní centrum Bondy je jen pár kroků od domu, stejně jako školy, školky, zdravotnické služby, restaurace a parky. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna blízkostí autobusové zastávky.


Pro více informací a sjednání osobní prohlídky kontaktujte makléře.
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 1
Počet podlaží v domě 4
Celková podlahová plocha 60 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Umístění objektu centrum obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Odpad Kanalizace

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář