N00257 | Prodej bytu 3+1 s lodžií, 87 m², byt určen k rekonstrukci, U Stadionu č.p. 959, Mladá Boleslav

U stadionu, Mladá Boleslav  

4 500 000 Kč

Hledáte prostorné bydlení, které byste si upravili dle svých vlastních potřeb? Exkluzivně Vám nabízíme byt 3+1 s balkónem o celkové výměře 87 m² na adrese: U Stadionu č.p. 959 v Mladé Boleslavi.

Bytová jednotka 3+1 v osobním vlastnictví se nachází v udržovaném panelovém domě s výtahem ve čtvrtém nadzemním podlaží (3. patro).
Celková výměra je 87 m² včetně lodžie. Okna jsou plastová. K bytu náleží samostatný prostorný sklep v suterénu domu.

Dispozičně je byt řešen jako 3+1, přičemž přesné dispozice jsou: vstupní chodba o výměře 7,69 m², koupelna s vanou a umyvadlem - 2,56m² a samostatné WC - 1m². Z chodby je vstup do kuchyně o výměře 11m², obývacího pokoje - 22,38m², 2 ložnic o výměrách 20,14 a 15,59 m² a komory - 2,5 m². Obývací pokoj díky oknům působí velmi vzdušným a světlým dojmem. Prostor kuchyně a obývacího pokoje je dispozičně velmi variabilní, lze jednoduše odstranit příčku a obě místnosti propojit ve velký obývák s kuchyňským koutem a dosáhnout tak dispozice velmi prostorného bytu 3+KK. Je možno také využít prostoru velkého obývacího pokoje a jeho přepažením vytvořit další samostatnou ložnici a dosáhnout tím dispozice 4+KK. Je tak na fantazii a potřebách každého, jak si byt přetvoří. V druhé, klidové části bytu jsou umístěny 2 ložnice.

Byt dispozičně je skvěle řešen. Je oddělena obytná část od klidové.

Byt je celý v původním stavu, je nutné počítat s rekonstrukcí.

Teplo je z centrálního zásobování.

Díky poloze bytu naleznete v těsné blízkosti veškerou občanskou vybavenost s výbornou dochozí dostupností k veškerým službám. Najdete zde spoustu zeleně, zdravotní středisko, školu, školku, obchody, restaurace, nedaleko park Radouč, který vybízí k odpočinku a relaxaci. V blízkosti u domu je také autobusová zastávka.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky kontaktujte makléře. Těšíme se na Vás.
Dispozice bytu 3+1
Podlaží v domě 3
Počet podlaží v domě 8
Celková podlahová plocha 87 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu před rekonstrukcí
Vlastnictví osobní
Druh bytu V panelovém domě
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Telekomunikace Internet
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - dálkové
Odpad Kanalizace

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář