N00245 | Prodej bytu 2+kk 46 m2, Praha 6 - Veleslavín

Za vokovickou vozovnou, Praha 6, Praha  

6 250 000 Kč

Včetně právního servisu

Rády bychom Vám exkluzivně nabídly velmi pěkný, částečně zrekonstruovaný byt 2+kk 46 m2, plus sklep 6 m2, v atraktivní lokalitě Veleslavín.

Byt se nachází v 1. patře z celkových tří a obytnou plochu tvoří předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj s kuchyňským koutem včetně spotřebičů, ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Jedná se o byt v cihlovém domě z roku 1936, který byl zateplen a má novou střechu (r. 2001). Byt byl částečně zrekonstruován, podlahy a spodní část kuchyňské linky (horní část pouze dvířka), koupelny, WC a nová eurookna (r. 2001). Podlahy lino, koberce a dlažba. Nové bezpečnostní dveře. Byt je nabízen včetně vybavení viditelného na fotografiích. Dům má celkem 3 nadzemní podlaží a 12 bytových jednotek. V domě je k dispozici kolárna/kočárkárna a sušárna. Měsíční poplatky SVJ cca 2600,- Kč. Topení řešeno vlastním elektrokotlem, přímotopy (noční proud), náklady cca 3000,- Kč/měsíc.

Stavba se nachází kousek od nákupního centra Šestka v atraktivní lokalitě Veleslavín naproti přírodní rezervaci Divoké Šárka s koupalištěm Džbán. V dochozí vzdálenosti je obora Hvězda a Ladronka. Výborná dostupnost do centra města, MHD bus i tram přímo u domu (zastávka Vozovna Vokovice), stanice metro A Nádraží Veleslavín. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí, školky, školy (státní, soukromé i VŠ), dětské hřiště, koupaliště, sportovní areál a nemocnice ÚVN.

Výborná investiční příležitost.
Dispozice bytu 2+kk
Podlaží v domě 1
Počet podlaží v domě 3
Celková podlahová plocha 46 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - dálkový vodovod
Telekomunikace Internet
Topení Lokální - elektrické
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář