N00192 | Prodej jedinečné rodinné vily 7+1 v Praze, Dolních Měcholupech, 308 m² užitné plochy, 715 m² pozemek

Za kovárnou, Praha-Dolní Měcholupy, Praha  

29 900 000 Kč

Cena vč. právních služeb, provize a veškerých poplatků.

Hledáte bydlení pro rodinu a nemůžete stále najít vhodnou variantu? Chcete prostorný rodinný dům se zahradou, který bude na klidném místě a přitom ne daleko od centra Prahy?

Pak zde pro Vás něco mám. Exkluzivně Vám přinášíme novinku, kterou je prostorná vila v Dolních Měcholupech, ve slepé ulici Za Kovárnou.

Dům o velikosti 7+1 a celkové zastavěné ploše 223 m² a zahradou o celkové rozloze 715 m² je řešen jako patrový s garáží pro dva automobily a zastřešenou tezasou.
Celková obytná plocha domu pak krásných 308 m² rozdělena do dvou pater.


Dispozice: vstupní chodba/zádvěří – 5,3 m², ze které je možné vejít po pravé straně do garáže o výměře 32 m² a dále pak vstupujeme do centrální chodby, odkud je přístup jak nahoru do poschodí, tak do ostatních částí přízemí domu.

V přízemí domu se nachází kuchyň s menším prostorem na jídelní sezení, prostorný obývací pokoj s mramorovým krbem a jídelním prostorem – 52,5 m², ze kterého je přímý vstup na zastřešenou terasu. Dále pak v levé části domu najdeme pracovnu, technickou místnost, koupelnu s toaletou a prostornou ložnici.

Velkým schodištěm vcházíme do patra, kde jsou tři ložnice o výměře 23,11, 24,8 a 29,8 m², šatna – 12,8 m², dvě koupelny s vanou a toaletou – 11,9 a 12 m² , herní místnost o výměře 13,5 m² a prostorná centrální chodba/galerie – 21,3 m², kterou lze v její zadní části využít například jako prostor pro pracovní stůl či odpočinkové sezení.


Technické parametry domu:
- kolaudace proběhla v roce 2005,
- dům je stavěn z cihel Keratherm + 10 cm zateplení polystyrenem,
- střecha je z betonových tašek zn. Bramac,
- okna jsou plastová a stejně tak jsou plastové vstupní dveře do domu,
- v kuchyni a v oknech do ulice jsou venkovní elektrické rolety,
- kuchyně od renomované značky Sykora,
- vytápění domu řešeno tepelným čerpadlem zn. Schlieger z roku 2020 a na střeše jsou solární panely na ohřev vody (nyní není zapojeno),
- v obývacím pokoji je plné funční mramorový krb,
- podlahové vytápění v chodbě, v kuchyni a v koupelnách + radiátory v místnostech,
- podlahy jsou plovoucí + dlažba,
- po celém domě je rozveden centrální vysavač se sběrnou nádobou v garáži,
- Energetická náročnost domu je „D“,
- celý pozemek je oplocen.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v těsné blízkosti domu – škola, školka, obchody, restaurace, lékaři, nákupní centra. Nedaleko je golfové hřiště Golf Hostivař. Výborné spojení do centra Prahy – autem cca 20minut.

Přijďte se sami přesvědčit a podívat, zda je tento dům právě tím, který jste hledali.
Těšíme se na Vás.
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 223 m2
Užitná plocha 308 m2
Plocha parcely 715 m2
Plocha zahrady 715 m2
Ostatní Plot; Bezbarierový přístup; Garáž; Sociální zařízení
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 380 V
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Telekomunikace Telefon; Internet
Plyn Plynovod
Topení Jiné
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy D - Méně úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář