N00130 | Pronájem bytu 1+1 v cihlovém domě, 36 m², Bezno u Mladé Boleslavi

Zahradní, Bezno  

11 000 Kč (za měsíc)

Cena bez poplatků. Ty činí 2.100,- Kč + elektřina na nájemníka. Kauce. Provize. Volný ihned.

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu byt velikosti 1+1 v obci Bezno u Mladé Boleslavi, v ulici Zahradní č.p. 10.

Bytová jednotka o celkové výměře 36m² se nachází v posledním patře cihlového domu bez výtahu.
Dispozici bytu tvoří: vstupní chodba s šatní skříní, koupelna s vanou, umyvadlem a bojlerem na ohřev teplé vody, obytná místnost, která má krásných 20 m² a kuchyň o výměře 5,3 m². Okna bytu vedou do zahrady domu a směřují na západní stranu. Je tak zajištěno světlé, klidné a ničím nerušené bydlení.
Nájemník může využívat zahradu za domem k letnímu posezení, relaxaci či dalším odpočinkovým aktivitám.

Byt prošel rekonstrukcí, vše je nové a plně funkční. V oknech jsou sítě proti hmyzu a nové žaluzie bílé barvy. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler v koupelně. Pronajímá se bez vybavení, v bytě je pouze kuchyňská linka se sporákem a šatní skříň v chodbě.

K bytu náleží sklep v přízemí domu. Parkování je možné přímo před domem. Byt je určen maximálně pro dvě dospělé osoby, ideálně pár, bez domácích mazlíčků a pro nekuřáky.

Měsíční nájemné činí 11.000,- Kč + zálohy na energie ve výši 2.100,- Kč + přepis elektřiny na nájemníka. Celkové měsíční nájemné tak činí cca 14.500,- Kč i s internetem. Kauce 22.000,- Kč. Provize rk 11.000,- Kč.

Byt je volný ihned.
Pro více informací či domluvení osobní prohlídky kontaktujte makléře.
Dispozice bytu 1+1
Podlaží v domě 3
Počet podlaží v domě 3
Celková podlahová plocha 36 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu po rekonstrukci
Vlastnictví osobní
Druh bytu V nájemním domě (činžovním)
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; autobus
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Odpad Kanalizace

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář