N00120 | Prodej bytu 3+kk - 90m² s terasou a zděnou uzavřenou garáží v Mladé Boleslavi, ulice Laurinova

Laurinova, Mladá Boleslav  

8 190 000 Kč

Možnost převzetí hypotéky u ČS na částku 3,3 milionu s úrokem 1,79% a fixací do konce února 2026!

Hledáte prostorné bydlení pro rodinu a nemůžete stále najít vhodnou variantu? Je Vaši prioritou byt v novém domě, kde budete mít klid a zároveň budete v dochozí vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti ?
Pak zde pro Vás něco mám. Nemovitost, jejíž bonusem pro Vás může být možnost převzetí hypotéky na částku cca 3,3 milionu s úrokem 1,79% a fixací do konce února 2026 u České spořitelny.

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi byt velikosti 3+kk s terasou a zděnou garáží v ulici Laurinova v Mladé Boleslavi.
Bytová jednotka o celkové výměře 90m² a terasou 14m² se nachází v sedmém, posledním poschodí domu č.p. 309 a je zároveň největší jednotkou v tomto objektu.

Dispozičně je byt řešen jako 3+kk a díky své rozloze a velkým oknům se v bytě budete cítit hned jako doma.
Dispozice: vstupní chodba, ze které je vstup do ostatních místností. Hned v pravo se nachází koupelna s vanou a sprchovým koutem - 6,98 m², následuje samostatné wc - 1,44 m², přímo proti vchodu do bytu je pak vstup do obývacího pokoje, kde je zároveň prostor pro jídelní sezení u terasy a kuchyňský kout. Tato mísnost má krásných 27,78m² a z ní je také přímý vstup na terasu, odkud je pak výhled na Zelenou louku. V roce 2025 je plánovaná revitalizace právě prostor Zelené louky a bude tak zde možnost více volnočasových aktivit. Terasa je na západní stranu, je tak zajištěno celý den krásně světlo. Kuchyň s okny na terasu má 8 m². Za kuchyní se nachází ještě komora - 1,7 m². Z obývacího pokoje jsou dveře do ložnice - 14,55 m². Z chodby se pak jde ještě do dětského pokoje o výměře 21,83 m². Okna ložnice a dětského pokoje jsou na východní stranu.

K bytu náleží prostorná uzavřená zděná garáž, která se nachází přímo u vchodových dveří do domu. Má krásných 30 m².


Okna v bytě jsou plastová. Teplo je zajištěno centrálním plynovým kotlem, který je v suterénu domu.

Energetická náročnost budovy B.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v těsné blízkosti domu, stejně tak možnost aktivního odpočinku v nedalekém parku Radouč. Přijďte se sami přesvědčit a podívat, zda je tento byt právě tím, který jste hledali.
Těšíme se na Vás.
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 7
Počet podlaží v domě 7
Celková podlahová plocha 90 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Vlastnictví osobní
Druh bytu Jiný
Umístění objektu okraj obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Telekomunikace Internet
Plyn Plynovod
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy B - Velmi úsporná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář