N00017 | Prodej domu v obci Lučany nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou, plocha pozemku 974 m2

Lučany nad Nisou  

9 999 000 Kč

Novostavba!! Cena dále k jednání. Doporučujeme osobní prohlídku.

Máte sen o bydlení či chalupě na horách a chcete si ho již splnit? Toužíte po místě, kde budete mít klid, kde budete obklopeni přírodou Jizerských hor a kde budete užívat jak zimních, tak i letních aktivit?

Mám tady pro Vás skvělý typ a dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi jedinečnou nemovitost nacházející se 800 m.n.m. v obci Lučany nad Nisou, která stojí jen malý kousek od turisticky vyhledávaného atraktivního místa - rozhledny Bramberk.
Nabízíme Vám velice precizně a z těch nejlepších materiálů postavenou novostavbu zděnného domu s číslem popisným uprostřed zeleně, kde naleznou své útočiště i ti nejnáročnější klienti.

Jedná se o zcela nově kvalitně postavenou nemovitost o zastavěné ploše 52 m2 s obytným podkrovím na pozemku o celkové rozloze 974 m2.
Dispozičně je dům řešen jako 3+kk, kdy v přízemí naleznete menší vstupní chodbu, ze které se vchází do obytné místnosti. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a oddělené wc. Z obývacího prostoru pak jdeme po dřevěném schodišti do patra, kde se nacházejí dvě útulné ložnice.
Z boku domu je pak úložný prostor, kde je zároveň technické zázemí.

V celém přízemí je podlahové vytápění včetně zadní technické místnosti, kde je zcela nový elektrokotel. Dům a jeho provoz je tak zcela nízkonákladový, hradíte pouze měsíční zálohy na elektřinu ve výši do dvou tisíc korun. Maximálně za dvě hodiny je v chalupě jako v ráji.
Okna jsou dřevěná, střecha z betonových tašek, na pozemku je nově vyvrtaná studna a jímka na odvod odpadních vod.
Až k chalupě vede celoročně udržovaná přístupná komunikace.

Nyní je nemovitost dokončena a stačí si jen podle svých představ dodělat kuchyňskou linku, světla a nějaký krb či kamna, která Vás budou v zimě hřát.
O tom, že jste právě našli klenot, nemůže být pochyb.

Lučany nad Nisou se nacházejí v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji. V těsné blízkosti nemovitosti se nachází již zmíněná rozhledna Bramberk. Dále pak je zde letní koupaliště a obec je pak obklopena místy, kde si milovníci zimních sportů najdou své oblíbené sjezdovky - Severák, Jablonecké Paseky, Smržovka, Tanvaldský Špičák a Bedřichov.

Pro více informací a domluvení si osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Poloha objektu samostatný
Druh objektu cihlová
Stav objektu novostavba
Počet podlaží v objektu 2
Typ domu patrový
Zastavěná plocha 52 m2
Užitná plocha 110 m2
Plocha parcely 947 m2
Umístění objektu polosamota
Doprava silnice; autobus
Komunikace betonová
Elektřina Elektro - 230 V
Topení Lokální - tuhá paliva; Ústřední - elektrické
Energetická náročnost budovy B - Úsporná
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 148/2007 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Mgr. Veronika Vágner

Telefon: +420 775 020 584
E-mail: reality@veronikavagner.cz

Kontaktní formulář